Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerimize insanlık değerlerini kazandırmak; sevgi, saygı, hoşgörü ve sürekli okumanın yaşam felsefesi olarak kabul edildiği bir eğitim ortamı oluşturup; ülke çapında yapılan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Bitlis´in en başarılı ve seçkin okulu olarak çevresine bilgi, kültür ve insanlık adına doğruları sunan bir okul oluşturmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, becerikli, kendine güvenen, soran, sorgulayan, sürekli öğrenen, öğrendiklerini başkalarıyla paylaşan, toplumun menfaatlerini kendi menfaatlerinden üstün tutan ve evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincine vararak insanlık değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar: .

Saatler: 08.30-14:35
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04346112006

WEB - https://hizancumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KÜLTÜR MAH. HÜKÜMET CAD. CUMHURRİYET İLKOKULU BLOK NO 62 HİZAN / BİTLİS

Yerleşim Yeri - .

Adres - KÜLTÜR MAH. HÜKÜMET CAD. CUMHURRİYET İLKOKULU BLOK NO 62 HİZAN / BİTLİS

Ulaşım .

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.